Activitats i Serveis

La parròquia ofereix espais i grups de reflexió i aprofundiment:

Un cafè amb Jesús

dimarts de 18:00 a 19:00

Un grup que es troba per tractar temes variats eclesials i bíblics on s’intenta donar resposta als dubtes que tenim els cristians.

Grup d’estudi Bíblic

divendres de 18:00 a 19:00

Aquest grup aprofundirà la història, el missatge i l’actualització de la paraula que es proclamarà el Diumenge, per intentar viure-la amb més intensitat i apropament.

Catequesi sobre els Sagraments

dimecres de 18:30 a 19:30

L’Eucaristia es el Sagrament centre i cimal de la vida cristiana, tal com diu el Concili Vaticà II, però a l’hora son tant desconeguts els gestos i símbols que realitzem que no ens permet entendre i aprofundir el misteri celebrat. Aquesta catequesi pretén acostar els fidels a la celebració de l’eucaristia per entendre el que fem i celebrem.

Dios habla hoy

grupo virtual i un viernes al mes de 18:00 a 19:00

Es un grupo de Whattsapp mediante el cual se pretende fomentar la lectura continuada de las Sagrada Escrituras y compartir lo se va leyendo. El grupo trabaja on line y tendra un encuentro el último viernes de cada mes (próximo encuentro 28 de mayo).

Camí d’Esperança

dilluns de 17:00 a 19:00

Es un espai de relació grupal en el qual les persones grans poden crear llaços d’amistat amb voluntaris i altre gent gran del seu mateix barri.
Amb el suport de la Càritas parroquial, el grup es reuneix en els locals de la parròquia per passar una bona estona. Els voluntaris organitzen activitats de dinamització, animació i vida comunitària com jocs, gimnàstica, treballs manuals, sortides culturals i/o excursions. I la gent gran gaudeix d’un moment de diversió i relació grupal que les manté esperançades i enèrgiques. Aquest grup forma part dels Tramats de Vida de Càritas Diocesana junt amb d’altres 20.

Vida creixent

tercer dijous de mes de 17:00 a 18:00

Aquest moviment d’amistat, d’espiritualitat i apostolat ajuda a compartir i posar en comú els propis afanys i projectes, aportant l’experiència a la pluralitat actual, donant sentit a la vida de ser útils a Déu, a l’ésser humà i a la societat establint contacte amb els altres, ajudant-nos mútuament en grup, per tal de créixer en la personalitat i avançar, junts, en el testimoniatge, l’acolliment el servei en l’entorn de la Societat d’avui dia.

Voluntaris de Càritas

1r dimecres de mes de 17:00 a 18:00

Cada vegada són més les persones ancianes i malaltes que no poden acostar-se a participar de l’eucaristia, és per aquest motiu que un voluntariat d’AJUDA FRATERNA visita a domicili les persones impedides fent-los una estona de companyia i portant-los la comunió.

Càritas parroquial

dimarts de 18:00 a 20:00

La Càritas parroquial es el nucli fonamental de l’acció social i caritativa de la parròquia i en nom de la comunitat parroquial, exerceix el servei de la caritat acollint i acompanyant a aquelles persones que es troben en situació d’exclusió social.

Càritas diocesana

dimarts de 10:00 a 12:00

Per tal de facilitar l’accés als serveis que ofereix Càritas Diocesana, un matí a la setmana una persona professional de l’equip de la Zona atén aquelles persones que ho han demanat.